Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex 18-20 éves lánnyal 30+ férfiként mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Mert amikor még olyan fiatal voltam, akkor túl gátlásos és beszari voltam. 25 voltam mire levetkőztem a gátlásaim és szeretkeztem egy nálam idősebb nővel. Manapság egyre többet elmélkedem azon, hogy milyen lehetett volna anno egy velem egykorú lánnyal szexelni. Talán még nem késő. Vagy szerintetek ez gáz?2022. júl. 15. 14:28
3/8 anonim válasza:
Gáz vagy nagyon bástya.
Ha ezt itt kell megkérdezned !!
4/8 anonim válasza:
szerintem 30+ meg 18-20 eves lány nem annyira gáz, 50 felett van a gond
19/L
5/8 anonim válasza:
Mi ebben a gáz, tudsz olyan jogszabályról amit tiltaná? Egészségedre - ha összejön. Rád meg a partneredre tartozik nem a szomszéd Margó nénire kivel dugsz.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk mekkora lúzer lehet ha itt írkál ki kérdéseket erről, meg álmodozik tinicicákról, meg aszerint éli az életét hogy ismeretlen névtelenek mit gondolnak róla :D
7/8 A kérdező kommentje:
Érdekel, hogy az én koromban mennyire elítélendő kikezdeni egy 18 körüli lánnyal pusztán a szex miatt. Tabu téma, hol máshol kérdezzem?...
2022. júl. 15. 15:57
8/8 anonim válasza:
Én úgy állok ehhez, hogy hol nem szarom le hogy elítélendő-e vagy sem, az én életem, nekem jó? a csajnak jó? akkor telibelefosom hogy más mit gondol erről, legyen az ő nyomora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!