Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alap egy kapcsolatban manapság, hogy a nő benne legyen számára fizikailag megterhelő orálban?
Könnyezésig, öklendezésig, hányásig, légszomjig szopatásra/szájba dugásra (bocsi, így tudom a legegyszerűbben megfogalmazni), mélytorkoztatásra gondolok.
A szavazás férfiaknak szól.
Egyáltalán nem alap.
Én imádom, de ha a partnerem nem szívesen és önként teszi, akkor nincs ilyen és kész. A szexben semmi sem alap, de bármi megengedett, HA mindkét fél akarja, önként, örömmel teszi, vállalja.
Bármennyire szeretem így csinálni, ha a partneremnek ez bármilyen (fizikai, vagy lelki) okokból kellemetlen, eszembe sem jutna erőltetni, csak mert nekem jó.
#12: amellett, hogy sugárzik a kommentedből az intelligencia (spoiler: nem), még hülyeséget is írsz.
Ugyanis a szex nem attól lesz jó, ha kiélem a vágyaimat, hanem attól, hogy ha ezt úgy teszem, hogy közben a másiknak is jó. Ellenkező esetben egy önző barom lennék.
Ugyanis ha képes lettél volna értelmezni a kérdést, kiderült volna számodra is, hogy itt nem arról van szó, hogy a nő ezt élvezi, hanem arról, hogy a pasi annak ellenére akarja így csinálni, hogy a nőnek ez rossz.
Nem az a konzervatív barom, aki nem akarja hogy a nőjének rossz legyen.
Az a barom, aki tudja hogy a nőnek rossz, de a saját öröme érdekében pont leszarja.
12-es
A szex akkor jó,ha a partnerek kitudják élni egymásom a vágyaikat feltéve ha a másik is akarja. Nem kelle egyből sértegetni, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!