Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elitélendő ha valaki a saját anyjához vonzódik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 15:22
12/28 anonim válasza:
#9 a Lolitában azt írták, egy darabig Olaszországban is az volt a hagyomány, hogy az apa vezeti be a lányát a szexualitás világába, és minél jobban kellett teljesítenie, mert a lány ebből a tapasztalatából fog következtetni, ezt fogja felhasználni később más férfiaknál.
Most azért ezt kezeljük fenntartásokkal, mert Humbert Humbert mondta, de az olaszokból kiindulva még ezt is lehetségesnek tartom.🤷♀️
13/28 anonim válasza:
ha kizarolag a szexualitas miatt es nem erzelmileg es az anya is ad eleg jelet arra,hogy legyen valami akkor maganügy
14/28 anonim válasza:
Egyetértek és ez szerintem örök titok is
15/28 anonim válasza:
19: ha érzelmileg (is), az miért baj?
16/28 anonim válasza:
az nem normalis..a szex és az ösztönök az más
18/28 anonim válasza:
magánügy,ha csak szexualis kieleguléssel történik.na meg perse egy kedö fiunak hatalmas élmény es tanulás egyszerre..De leginkabb ugy tudnam elképzelni,hogy a nöben is van egy felkokozott szexualis igény és atlépve a tabukat engedi a tapasztalást a fiuak..de szerintem ez tabu minden nönek.Itt meg nem láttam olyat se akit elméletben izgatna
19/28 anonim válasza:
3-as röviden tömören megírta a választ.
20/28 anonim válasza:
Fiatalon mindig ő verte ki a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!