Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az hogy valaki a saját szájába élvez maszti után?
Figyelt kérdés
2018. nov. 15. 20:44
1/12 anonim válasza:
Én is szoktam, szerintem nem az
3/12 anonim válasza:
Ki az, aki elítéli? Esetleg van, aki feljelent téged Strasbourgban az Emberi Jogok Európai Bíróságán, mert a szádba élveztél? XD
4/12 anonim válasza:
Én hetero vagyok de azt meg hogy csinálod?xD
5/12 anonim válasza:
Én is kipróbáltam már és sok haver is mondta hogy csinált ilyet. Szerintem semmi gond ezzel, hajt a kíváncsiság!
6/12 anonim válasza:
#4, például gyertyaállásban. Én is hetero vagyok, de kipróbáltam magamon az arcra élvezést, meg egyszerűbb anális izgatást, mert kíváncsi voltam, de egy másik pasival nem lennék képes megtenni.
7/12 anonim válasza:
en is szoktam,olyan jo érzes ahogy a meleg nedü megcsapja az arcom,nyelvem..söt be is tudtam kapni a makkom
9/12 anonim válasza:
Én is rendszeresen a számba élvezek, és le is szoktam nyelni, amikor szopom magam. :) Imádok így masztizni, mert sokkal nagyobb élvezet, mint kézzel kiverni. :)
10/12 anonim válasza:
Fujj, edd meg a taknyodat is, az is biztos nagyon finom lesz. Sőt az orrod közelebb van a szádhoz szóval hajrá. Szurkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!