Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a különbség a vékony vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a vékony vagy egy duci lány közötti szeretkezésnek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted a kövér nőket, nem fog felállni a farkad.

Attól függ mennyire duci az illető, korlátozottabb a mozgása. És némileg korlátozottabbak a póz lehetőségek.

2022. júl. 14. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
A vékonyt bárhogy lehet hajtogatni az ágyba, szinte bármilyen pózban b@szhatod és általában nem fogsz jó kis húsos picsát fogni, sem nagy csöcsöket. Egy teltebbnél általában korlátozotabbak a lehetőségek. Viszont ott egy tényleges remegő picsa üli meg a farkad amit jó markolni is. Általában nagy csöcsöket is adnak mellé.
2022. júl. 14. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, ha mindkettő tetszik. Ha meg nem, akkor nyilván nem hoz lázba, ennyi.
2022. júl. 14. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi, max. az hogy kinek melyik típus jön be. Akinek valamelyik nem azaz nem kívánod azzal nyilvánvalóan más a szex.
2022. júl. 14. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Az evolúció.

Egy kövér nő odaadóbb az ágyban, mert korlátozottak a, lehetőségei pasik terén épp ezért ha valaki horogra akad akkor annak mindent megtesz, míg egy vékony lány odáig van attól hogy ő mennyire jó alakú, épp ezért elvárja hogy úgy megdolgozd hogy utána ülni is fájjon, de ő magától kevesebbet tud nyújtani. Legtöbbször felveszik az uszadékfa pózt és ezen kívül pár percet csámcsognak a p*ödön ha épp bekapják és nem huzzák a szájukat tőle.

Persze kivételek vannak mindkét irányba, tisztelet nekik 😎

2022. júl. 14. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Egy kövér nő odaadóbb az ágyban, mert korlátozottak a, lehetőségei pasik terén épp ezért ha valaki horogra akad akkor annak mindent megtesz, míg egy vékony lány odáig van attól hogy ő mennyire jó alakú, épp ezért elvárja hogy úgy megdolgozd hogy utána ülni is fájjon, de ő magától kevesebbet tud nyújtani. "

Hát, nem tudom.

75-80 kilósan is ugyanolyan igényeim és hajlandóságaim voltak, mint 55 kilósan.

Most 65 kg vagyok, házas, de ha nem lennék, és valakivel szexre kerülne a sor, biztos, hogy előre elkérném a részem...

2022. júl. 29. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Amugy nekem a sztereotipiák démonizálása ellenére eddig sajnos tökéletesen működött a sztereotípia. A kevésbé szép, vagy erősen molett lányok sokkal izgalmasabb fantáziával rendelkeznek, tini koromban akár chat közben is simán eldurrantam csak attól, ahogy húzni tudták az agyam. Ezerszer jobban szoptak, egyszerűen szexuálisan vibrálóbbak. Egyetlen vékony de szexuálisan gyomorbizsergető lányt tudok felidézni. A többi szép, adott esetben gyönyörű lány mindig kb felvette az "uszadékfa" pózt, hogy egy előttem szólót idézzek... nem arról van szó, bármit meg lehetett velük tenni, meg egyszer kétszer ez a próbababa szex sem rossz élmény, de ha csak az van... meh :/

6-os, ha mindig előre elkéred a jussod, az nekem nem fexik. Abban is lehet egyenlő megosztást vállalni, hogy mikor ki kezdeményez, vagy netá mikor törődik valaki csak a másikkal.. a legjobb, ha van balansz ebben is

2022. szept. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!