Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinyalnátok a nőt menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinyalnátok a nőt menstruáció idején ha intimkelyhet használ, és így semmit nem vesztek észre a dologból?

Figyelt kérdés
Én persze mindig szoktam szólni az aktuális partneremnek erről, nem is várom el, de összesen egy partnerem volt aki ilyenkor is adott orált. Pedig ez esetben ugyan úgy működik a dolog mint bármikor máskor, hiszen nem folyik ki a vér egyáltalán, na meg ha a csiklót nyalja az ember akkor esélytelen bármit is érezni.

2022. júl. 13. 00:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Kehellyel még nem volt dolgom de amikor tampon van bent akkor simán szoktam nyalni
2022. júl. 13. 08:14
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Olyankor a legfinomabb a nyalás számomra. Olyankor egészen vadito a punci illata, ize.
2022. júl. 13. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Persze, megoldottuk hogy ne legyen gond igaz tampont használt, de kehelyel is simán.
2022. júl. 13. 08:44
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet kis finnyás köcsögnek lenni a puncival foglalkozni kell a nehezebb napokon is.
2022. júl. 13. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
Én intimkehely nélkül is szívesen, nem zavar a vér!
2022. júl. 13. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Simán! Nélküle is..., zuhany, tampon, és hajrá! :)
2022. júl. 14. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Minden nőmet kinyaltam mensikor is, már amelyik hagyta. Sokkal nagyobbakat élveztek, mint a ciklus többi részében. F 43
2022. júl. 16. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!