Hosszú körmeim vannak, így szeretném magam belülről megsérteni a méhszàjam keresése során az ujjperces technikával.
Úgy tudom, hogy a méhszàj menstruáció során van a legalacsonyabban. Ha akkor a mini tampont kényelmesen fel tudom helyezni (kb +2cm-t tolok az ujjammal), akkot magas méhszájam lehet?
(Illetve ha valakinek már az első ujjperc után érződik a méhszàj, akkor hogyan használ tampont?)
Így nehéz megmondani, mert semmi nem derül ki az adottságaidról. Korod, hogy szültél-e már, vérzésed erőssége, méhszáj magasságot kéne tudni, esetleg sportolsz-e. Ha mindenben a "középmezőnyt" képviseled, akkor nagy eséllyel bármi jó lesz. De ha valamiben pont nem, akkor jobban kell válogatni, mert mellényúlhatsz a választással.
A kehely használatkor is kénytelen leszel használni az ujjad, érdemes lenne rövidebb körmöt hordani.
2021. ápr. 26. 17:15
6/6 anonim válasza:
Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, fb csoport és emilla teszt sokat fog segíteni neked, az utolsó kérdésedre a válasz pedig: a tampont ha a msz mellé teszed, az ott is elszívja a v#rt, a kehely viszont kiengedi maga mellett, ezért fontos tudni, milyen magasan van, mert ha alacsonyan, akkor fontos, hogy rövid legyen a kehely, ha viszont magasan, akkor hosszú kehely kell, mert az alacsony kehely felmászik és nehéz levenni. Remélem megtalálod a neked valót! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!