Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A-s kosár nagyon kiábrándító...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A-s kosár nagyon kiábrándító fiúk, mikor arra kerül a sor?

Figyelt kérdés
Az A a legkisebb mellméret, ha esetleg valaki nem tudná.
2022. júl. 11. 17:52
1 2 3 4
 21/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
25%

#27:

A ciciméretednek semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagy vonzó nő. Ismerkedés közben, aki nem csak a testedre kíváncsi, hanem a személyiségedre, a mindennapjaidra, az érdeklődési köreidre, a munkádra, sőt, akár a bogaraidra, rigolyáidra, pont le fogja tojni, hogy D-s, vagy A-s méretű melleid vannak-e. Nekem konkrétan a passzív-agresszív szövegmellékleted nem tetszett, amit bepötyögtél kommentbe.

2022. júl. 11. 19:18
 22/32 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem probléma. Sőt. E miatt ne legyen kisebbségi komplexusod, és nehogy megműtesd! Egy nő nem csak a melléből áll, a viselkedése, a humora, az érzékisége, a bőre illata, a huncutsága, stb. Szóval ne ezen mérd magad. 49f
2022. júl. 11. 19:43
 23/32 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

#29:

Felőlem, ha neked csak ez jön le... 🤷‍♂️ Isten áldjon.

2022. júl. 11. 19:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

27 A legrosszindulatúbb:

De nem volt sem vicces, sem szarkasztikus. Csak hibás következtetés. Akkor legközelebb jobban gondold át, mikor negatív kritikát fogalmazol meg logikai alapon, mert így elég félreérthető és infantilis volt a megnyilvánulásod. Ezért is gondoltam, hogy teljesen primitív vagy.

A hangutánzásaidra nem tudok érdemben reagálni, elég zavarbaejtően gyermeteg.

2022. júl. 11. 19:48
 25/32 anonim ***** válasza:
87%
Baby az kiábrándító ha E-s kosárméretű, kitömött melltartóban vagy és alatta nincs "semmi" - ergo becsaptad a pasit, mert nem erre számított. A megfelelő kosárméret alatt meg csak tudja a pasi hogy mit és mekkorát talál alatta ha kezdeményez akkor megfelelő neki az a kosárméret is.
2022. júl. 11. 19:55
 26/32 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem még a C és D kosaras is kiábrándító. Minimum legyen V, Z, vagy ZS kosaras.
2022. júl. 11. 21:49
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Mire oda kerül a sor pontosan tudom mire számíthatok, szóval nem az, mert akkor eleve nem is foglalkoznék veled, de igazából ennyire sekélyes nem vagyok hogy egy testi adottságai miatt nem foglalkoztam valakivel.
2022. júl. 12. 07:28
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pont az A kosaras csajokat imádom pici bimbivel...
2022. júl. 12. 07:31
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy a dal mondja!!! [link]
2022. júl. 12. 08:42
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

De lehet, hogy valójában az igazi kérdésed az, hogy nem viszed-e túlzásba a hibakeresést magadban? Ezt nem bántásból írom.

Nézd meg ezt pl.:

[link]

49f

2022. júl. 12. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!