Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek aa méretű a melle, ti hordtok melltartót? Szerintem nagyon szexi a pici mell is. Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 21:59
1/7 anonim válasza:
Ja... Aztán indul az ismerkedős privát üzenet.
Ismerem az ilyen kérdéseket.
Ír valaki komiba aztán már özönlenek is az üzenetek a pasiktól hogy "szia van kedved ismerkedni?"
Már megbocsáss de nem ilyen melles kérdésekkel kell megpróbálni csajozni!
L
2/7 anonim válasza:
Igaz nejem A-s, ami talán egy fokkal nagyobb, de szerintem ha találnék AA-s kosarat az is jó lenne rám, csak olyat hétköznapi boltba nem nagyon árulnak.
Én nem nagyon hordok amúgy, Max bralettet, ha nagyon testhezálló felső van rajtam.
4/7 anonim válasza:
Én se hordok melltartót, minek ilyen pici mellre?
Ha nagyobb lesz majd akkor.
5/7 anonim válasza:
Na már kaptam is privit...
Alpári stílusban kdaptam rendesen a válasz üzenetet mert kitöröltem a tárgyat "a nagy eszemmel" igaz???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!