Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy széttetted a lábad egy-két fickónak, nyíltak meg előtted lehetőségek, jutottál előbbre az életedben? Mit sikerült így a bájaiddal elérni és kinél?
Figyelt kérdés
Nyilván lányok néhány mondatos válaszai érdekelnek, és olyan akinél már volt rá precedens.2022. júl. 11. 14:34
21/22 anonim válasza:
*előző vagyok. Sőt, olyan is van, hogy poénból én játszom el csávóként az olcsó ribizlit, és volt, hogy ilyen olcsó nőkhöz én mentem oda, hogy hello, mire hívtok meg. Csak néznek.
22/22 anonim válasza:
17 ennyi emberhez vonzódtál vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!