Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy széttetted a lábad egy-két fickónak, nyíltak meg előtted lehetőségek, jutottál előbbre az életedben? Mit sikerült így a bájaiddal elérni és kinél?
Észrevettem, hogy még a lábamat sem kell széttenni, és a pasiknak ama szánalmas rétege, amelyik azt hiszi, hogy majd szétteszem, szépen elhalmoz mindennel. Hosszú évek óta nem viszek pénzt szórakozóhelyre, és így is rendesen be tudok csípni, és megkajálni.
Mindig van valaki, aki elhalmoz ezzel-azzal.
Ha szétteszem a lábam, akkor komolyabb dolgokat is elérek.
Jól keresek, jó életem van. De egyszerűen élvezem, hogy lihegő kiskutyát tudok csinálni egy felnőtt férfiból.
14:39 - Pontosan 😀
És még minket tartanak butának, meg efféle, meg hogy ők az erősebbik nem.
De hogy tudnék rájuk erősebbként tekinteni, ha bármikor az orruknál fogva vezetem őket?
Jajjajj hova kerültem 😂😂
Ez olyan mint mikor a férfiak bizonygatják hogy ekkora fa*om van, milliomos vagyok, ennyivel voltam, ilyen jó vagyok mindenhol, közben sehol semmi XD
Hölgyeim, maguk álmodoznak. Amelyik ember valóban ennyire elégedett mindennel az életében az hétfő délután nem egy anonim oldalon fogja böngészni a szexuális kategóriát és vadul válaszolgatni:D Ezen azért érdemes elgondolkodni:D
Azért nem mindegy hogy egy perverz k*csöggel tollsz ki vagy egy kedves fiúval.
A másodikat azért nem kéne kihasználni :D
2-esre ugyanez vonatkozik 😁 a 6-osnak meg gyűrűt, bár nem lepődnék meg ha már lenne neki, az ilyen nők mindig kitűnnek az ócska lehúzósok közül
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!