Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sex mások előtt?
Rajtam kívül van még olyan csaj aki szeret úgy sexelni hogy meg láthatják?
Vagy épen asem zavarja ha nézik?
Meséljetek ki hol kik előtt csinálta már?
Van Igen!
Csak azt nem értem, hogy ha csajokat kérdezel. Akkor miért válaszol pasi!
Először akkor tudatosult bennem, hogy élvezem, ha néznek, amikor egy pasimmal az autójában szexeltünk egy parkolóban. Bár nem forgalmas hely volt, időnként azért elment arra egy-két ember. Egy 40 körüli hapsi pedig elég közel ment el az autó mellett, és észrevett minket. Továbbment ugyan, de kicsit később visszajött. Megint elment a kocsi mellett, majd újra visszajött. Feltűnt neki, hogy észrevettem, és ezután már nem ment el, csak sétálgatott az autó körül. Rettentően élveztem, hogy néz. A pasim ebből semmit sem vett észre. Ő feküdt a hátratekert ülésen, én pedig lovagoltam rajta. Eközben a melleimet is markolászni kezdtem, hogy a hapsi a kocsi mellett még több dolgot lásson.
De csináltam már házibuliban is, egy tök idegen sráccal. Szexpartnerekkel direkt nyilvános helyekre mentünk dugni. Stb, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!