Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok szégyenlősek mások előtt?
Sziasztok!
Ki miért szégyenlős, vagy csak simán, ki miért nem szeretne mások előtt meztelen lenni?
Én simán vagyok meztelen haverok előtt, vagy bárhol máshol idegenek előtt is.
Számomra nem jelent gondot. És alapjáraton szeretek is meztelenül lenni mások előtt, vagy másokkal együtt.
Engem sem zavar a meztelenség mások előtt. Csoportos szexben kimondottan izgat, ha mások látják amit csinálok. Az különösen izgat, ha nézik ahogy elélvezek.
Ilyen kamerázgatás abszolút nem jön be, ez élőben az igazi.
F36
Mert nem vagyok megelégedve az alakommal és elég valószínű, hogy soha nem is leszek.
Ezen kívül sok bennem a "mit gondolhatnak a ..."-omról (és itt konkrétan bármit, orrot, szemet, fület, combot , mindent bemagyarázok) gondolatom, ami miatt méginkább nem akarok többet mutatni magamból.
Valószínűleg ez visszavezethető arra, hogy középsuliba párszor bullyingoltak az öltözőbe a mellméretem miatt.
A családtagokon kívül, bármelyik fiú haver előtt levetkőzök. Nem jelentene gondot. 8-10 éves koromban kezdtem szégyenlős lenni, de mostanra már kinőttem.
19/f heteró
Én úgy vagyok vele, hogy kibírom, voltam kollégista is. De ha nem muszáj, akkor kerülöm az olyan szituációt, ahol más/idegen előtt kell meztelenül mutatkoznom.
Nem vagyok elhízva egyáltalán, az ok igazából, hogy nyugalmi állapotban nincs nagy péniszem /mereven is csak átlagos/, nem szeretem mutogatni. Az is igaz, hogy nem nevetett még ki senki emiatt, de nagyon nehezen tudom levetkőzni a gátlásaimat.
Talán egy barátnő tudna majd a jövőben segíteni ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!