Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lenne a száraz magömlés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a száraz magömlés?

Figyelt kérdés
Mostanában amikor elélveznék próbálom vissza tartani magömlést van 2-3 kritikus pillanat amit ha sikerül vissza tartani akkor utánna már nagyon nehezen tudok elélvezni egyszerüen nem jön az inger utánna, de úgyan úgy kemény marad. Nektek van hasonló tapasztalat? Jó uton járok hogy sokáig bírjam
2022. júl. 11. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Igen
2022. júl. 11. 11:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és amikor vissza tartom lüktet minden mint ha elmennék csak éppen nem jön ki semmi
2022. júl. 11. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem az. A száraz magömlés amikor minden érzet 100%-ra megvan, de a gátizmokkal elszorítod a húgycsövet. Nem marad állva utána, ugyanúgy megvan az orgazmus érzet csak nem jön közbe semmi (mert el van szorítva ugyebár).

Szerintem egy tök felesleges "mutatvány".

2022. júl. 11. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Utána ugyis kifolyik
2022. júl. 11. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Száraz magömlés az olyan, mint a fából vaskarika.

Ha nem jön semmi, akkor nincs magömlés, szerintem egyértelmű, nem?

A tantra az, ahol a nemi vágyat nem " sütöd" ki a magömléssel, hanem a csakráidon a kundini energia a korona csakráig jut. Tulajdonképpen a szexuális energia átalakul egy nevezzük meditatív energiává.

Meg lehet csinálni, de nagyon nehéz, és az "orgazmus" sem olyan. Nos akkor tényleg nincs magömlés.

Nekem kb 8 év jóga után sikerült.

2022. júl. 11. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
...kundalini...
2022. júl. 11. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor hogy mi is ez de én nagyon örülök neki 2 percről így bírom kb 30-40 percig
2022. júl. 11. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább csak edging
2022. júl. 11. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!