Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy vadidegen aki még nem is néz ki rosszul, oda menne hozzátok az utcán hogy van e kedvetek 100 ezer forintért cserébe dugni vele, bele mennétek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 23:11
11/20 anonim válasza:
A legtöbb lánynak ennél magasabb a tarifája.
12/20 anonim válasza:
Nincs az a leégett csóró állapot aminél el tudom képzelni hogy erre szoruljak, vagy hogy annyira megalázzam magam, hogy pénzt fogadjak el szexért egy idegentől.
13/20 anonim válasza:
Semmiképpen sem, becsület többet ér. :)
14/20 anonim válasza:
16. Szerintem ha valakit zaklatnak - nem egy embert- akkor alap a kérdést jelenteni.
15/20 anonim válasza:
18 te szabod meg ki írhat kinek?
Amugy melyik jelenseg?
Van itt tobb is
Ha mar megnevezitek, akkor pontosan!
En is jelenseg7 vagyok ezzel engem egettek!
16/20 anonim válasza:
20. Nem te voltal, az biztos.
A másik csávó bunkó és zaklato stílusa van.. és képeket akár kuldozgetni és küld is más lányokról!
17/20 anonim válasza:
Hagyd rá, ha annyira zavarná a privát, letiltott volna, nem itt vergődne. Nő vagyok, de ezt sose értettem. Ha valakitől nem akartok több privátot kapni, tiltjátok egyetlen mozdulattal, nem itt keresitek a figyelmet. Aki ennyire vergődik a privatok miatt, az többnyire élvezi a figyelmet.
18/20 anonim válasza:
18. Nyilván ha többen írnak ide, hogy legyen jelentve a kérdés, azok élvezik a figyelmet.
"Áldozathibáztatás lvl 1000".
19/20 anonim válasza:
Pingvinke fejezd mar be!
Mit gyalazol itt?
Privibe megbeszeltuk, tiltottalak,nem akarok semmit!
Szallj le rolam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!