Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegyek prostihoz,kérhetek tőle olyant,hogy részletekben fizetek?Le is papíroznánk.Kamatot is fizetnék valamennyit. 19f
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 20:59
11/19 anonim válasza:
"Olvastam itt,hogy egy igényes prosti akár harmincezret is elkér egy órára."
Hát... most mondjam azt, hogy a piac elég széles kínáléattal rendelkezik?
"Mivel eléggé kezdő vagyok,sok mindent szeretnék vele kipróbálni.Pl nézegetném,nyalogatnám a punciját,sokáig simogatnám az egész testét,több órába tellene.Ez legalább százezer lenne szerintem."
Ez mind belepréselhető egy órába is.
Vagy ha nem, akkor több alkalomba.
12/19 anonim válasza:
10 perc alatt elmész, mint a gyorsvonat!
13/19 anonim válasza:
Áfás számlát se felejts el kérni.
16/19 anonim válasza:
Ige, lehetseges ! Csak ha mar elvetted felesegul !
17/19 anonim válasza:
Ha már nem tudsz összeszedni pénzt és részletekben akarsz fizetni. Menj el bankba és vegyél fel szabadfelhasználású hitelt.
18/19 anonim válasza:
Elírtad! Nem kamat, hanem kamaty!
19/19 anonim válasza:
Ha monjduk fél év alatt akarnád kifizetni akkor mostantól minden hónapban tegyél félre annyit amennyit fozetnél és fél év múlva mehetsz is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!