Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt csajoznak azok élőben is ezt csinálják?
Nem tudom. Ezen én is elgondolkodtam. Szinte minden kommentemre ugyanazok válaszolnak privátban, minden esetben ugyanazt a dumát lökik. És minden esetben dugni akarnak.
Szerintem csak az internet jelentette névtelenség és arctalanság miatt mernek ennyire nyomulni. Biztos vagyok benne, hogy amúgy nem ennyire merészek.
Én itt normális stílusban írok rá a lányokra.
Meg is volt egy-kettő innen.
Akik itt mindenkire ráírnak azoknak még a prostik is azt mondják, hogy inkább legyünk csak barátok.
Kizárt, hogy élőben is ezt a stílust lökjék.
Gondolj bele, hogy oda megy hozzád egy pali és annyit mond, hogy Szia én egy 21 éves egri fiú vagyok szeretek motorozni akarsz beszélgetni?
Meg ezek társai
Nekem az a kedncem amikor könyörögnek a pináért
Adj pinát lécci lécci!!! Könyörgöm! 😢😢😢
Sok mindenkire ráírok! Akkor mi van? Normális hangnemben.
Akinek nagy a szája és fikázódik, az ide írhat és találkozhat velem!
Na kinek van nagy szája?
Billentyű huszárok!
Ülök egy rakat monitor előtt nincs jobb dolgom. Ja közben még keresztrejtvényt is fejtek, mert hiperaktív vagyok!
Várom a privátokat!
Sok mindenkire ráírok, és élőben is volt már, hogy leszólítottam nőket. De képzeld, az élőben lévő nők, akik sétáltak az utcán, közben nem mondogatták hangosan, hogy szeretik lenyelni, elég nekik az x cm, ez és az a kedvenc pózuk stb... tehát logikus, hogy ott nem ilyen stílusú volt a beszélgetés, mert ott már kinézet alapján megvolt a szimpátia.
Amúgy itt sem írok bunkó stílusban csak szeretek a tárgyra térni.
f31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!