Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tud kielégíteni. Mit csináljak?
Lassan egy éve vagyunk együtt, de még nem volt hüvelyi orgazmusom. A legtöbb barátnőmnek van hüvelyi orgazmusa a párjultól és már én is szeretném megtapsztalni, hogy milyen érzés. Nagyon zavar hogy nekem nincs pedig már jópár dolgot kipróbáltunk.
Megéri még próbálkozni vagy keressek mást?
Azért keresnél mást, mert nincs hüvelyi orgazmusod? :D :D :D Az komoly. És mit csináltok amúgy? Minden jó vele, csak a szex nem?! És akkor mostantól le fogsz feküdni 10 pasival, míg a 11. fog tudni csak kielégíteni hüvelyileg? És úgy fogsz ismerkedni, hogy hüvelyben kielégíteni tudók előnyben?
Azt ne mondd, hogy nem, kölcsönös szimpátia kell a szexhez, miegymás... mert most látszik, hogy az sem elég.
Fú gyermekem te nagyon nem vagy köszönőviszonyban a valósággal.
Szerintem nincs baj a kérdezővel , mert keresi azt ami hiányzik.
Vibratorral próbáltad?
Kedves 5os :)
Igen a szexet leszámítva minden jó, de mivel nekem (és gondolom még másoknak is) fontos hogy minden (beleérte a szexet is) jó legyen egy kapcsolatban.
De gondolom te ezt jobban tudod a kis tökéletes életeddel. :D
Amúgy kielégit?
Hány éves vagy, hogy a baratnoid orgazmusaval foglalkozol? 14?
8as
Csiklóval ki tud, de mint mondtam már szeretném tudni hogy milyen a hüvelyi orgazmus.
9es
Nem jó a, mert nincs hüvelyi orgazmusom és így nem vagyok megelégedve a szexel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!