Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már barátokkal, haverokkal?
Figyelt kérdés
Akár lány a lánnyal, vagy fiú fiúval? Vagy közösen?
F/28
2022. júl. 9. 11:35
1/18 anonim válasza:
Nem, de nem is vonz a gondolata se. /F
2/18 anonim válasza:
Én egy bizonyos haverommal csináltam már néhányszor.
3/18 anonim válasza:
Jó lenne ha lenne ilyen haverom, akivel tudnám csinálni. Szívesen kiverném akár neki is.
23 vagyok.
4/18 anonim válasza:
Ha haverral kérdezed akkor rossz kategória... heteróként incifincit sem vonz egy másik pasival hokizni. Partnerrel már csináltuk, izgalmas előjáték tud lenni csak mindig elb.sszuk a végét 😅
5/18 anonim válasza:
Fiú haverral igen. Pár évvel ezelőtt. Nő vagyok.
Sosem hitte el, hogy exhibicionista vagyok, mindig piszkált vele. Bár elég nyilvánvaló, hogy csak látni akart meztelenül. De mivel én ezt élvezem, ezért elkezdtem előtte masztizni egy közös filmnézős estén.
7/18 anonim válasza:
mi haverok csomoszor vertuk akar 6 an is ,ki-ki a magáét,de volt egy titkos haverom akivel egymasnak is..söt ki is probáltuk milyne bekapni,jo izgi
8/18 anonim válasza:
Mi rendszeresen csináljuk, nagyon jó fiú haverjaim vannak hála istennek
9/18 anonim válasza:
Haverommal, 17 eves lany vagyok! Es a vegen haverom be is tette nekem
10/18 anonim válasza:
Ez kimaradt az életemből! Pedig jó lett volna😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!