Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 évesen nem kéne potensebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen nem kéne potensebb legyek?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és nagyon jó a szex mindkettőnknek. Az első menetnél nagyon jól megtudom dugni, erős merevedésem van, minden. Utána 2 óra szünet kell nekem mégegy menethez, és ott sem áll már fullon. De nemrég volt egy kínosabb eset: egyik nap kivertem 2x délelőtt, mert úgy volt, hogy nem fogunk találkozni. Aztán este mégis találkoztunk. Felállt, de állandóan puhultam el, többször felkellett szopjon, és alig tudtam elmenni. Nem mertem neki beismerni, hogy kivertem aznap kétszer, de biztos zavarta őt is, hogy mivan. Meg amúgy is féltékeny.

Pár évvel ezelőtt azért mintha jobban mentek volna az ilyen dolgok. 26 évesen nektek hogy megy? Hozzáteszem, cinkkel is tuningolom magam.

2022. júl. 9. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pasi szerintem egy nap, ha tud több menetet, akkor sem lesz olyan erőteljes erekciója, mint az első menetben, persze kivételek mindig vannak. Úgyhogy szerintem nem kell, hogy feszkó legyen benned miatta. N a cinkes dolgot meg elmondanád mire jó? :D
2022. júl. 9. 11:36
 2/8 A kérdező kommentje:

1es

Tudom, a csajom is ezzel bíztat, hogy ez teljesen normális. Csak nekem nincs honnan tudnom, más pasinak milyen :D A cink elvileg növeli az állóképességet és a potenciát.

2022. júl. 9. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
De, ha már 2 nő mondja és az egyik ebből a barátnőd, akkor hidd el :D köszönöm, nem tudtam! 1es voltam
2022. júl. 9. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Azért mert nem találkozok, még nem kéne verned... leszoktam a verésről, és este 2 szex, együtt aludva reggel még egy. Mondjuk már nem vagyunk együtt, de nem tudom összeköltözve milyen lenne, valószínű lenne napi 1 szex, de az se lenne rossz.
2022. júl. 9. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyénfüggő! Van akinek már 20x éves korában is csak 1-2 menet megy egy nap, másnak meg 40 évesen is 3x. Az mindenesetre biztos, hogy ha rástresszeled magad, teljesítménykényszer van az nem tesz jót a libidónak, erekciónak.
2022. júl. 9. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:

“ Azért mert nem találkozok, még nem kéne verned.…”

Ebben teljesen igazad van, az előző évek berögződései miatt van. Köszi a válaszokat :)

2022. júl. 9. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit szüneteltetni kellene az önkielégítést. Nekem semmi problémám azzal, ha valaki partner mellet is maszturbál. Én is szoktam, ha van pasim. Viszont ha a szexuális élet rovására megy, az már komoly gáz.
2022. júl. 9. 13:56
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
48%
Én világéletemben egy menetet szerettem, mert a másodiknál már fájt a makkom. Az az egy viszont minőségi volt. Nincs ezzel baj.
2022. júl. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!