Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30as es 40 es nok miert szeretik a fiatalabb sracokat? Potensebbek?
már megint te.
kíváncsiságból, mennyi volt eddig a maximum amit egy nap feltettél kérdést az idős nő fiatal pasi témában?
Én olyan 4-5-re tippelnék, de a napi 2 ilyen kérdés alap tőled
Hát igen, szerintem is a potens a jó kifejezés. Én is igyekszem az idősebb hölgyek körében ismerkedni , valamiért vonzó a dolog számomra.
29F
Nem jó kifejezés a potens!
Én sem azért szeretem a fiatalabb lányokat mert jó velük a szex!
Olyan érzést kelt bennem, hogy 40 évesen egy fiatal 18 éves lánynak is jó vagyok még, tehát nem vagyok még öreg...
A másik az amolyan elszívom a fiatalságát feeling, és ezért visszafiatalodom.
A nők sem érzik ezt másképpen, részemről egy ilyen szeretkezés után nem tudom levakarni a fiatal lányt, mert még nem volt része ilyen jó szeretkezésben!
Én irányítok, akkor megyek el amikor akarok (akár órákig szeretkezek egyhuzamban, pedig nem vagyok vékony, szikár természet), sok elő és utójáték akár önzetlenül, és napjában többször is, akár egymás után, minden nap!
Ennyit a pontensségről 41 évesen...
Nem tudom, de én pl. vonzódom az idősebb nőkhöz - tapasztaltabbak, odaadóbbak, mint a fiatal nők.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!