Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt az eddigi legk*rvásabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legk*rvásabb dolog amit tettél?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 08:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
Több órán keresztül tartott az egész. Persze tancolnom is kellett és orálozni. Majd sorban jöttek. Volt ki egy menetre, volt ki kettőre. Az elején még oké volt, de nyilván egy idő után fájt. Miután véget ért már csak arra volt erőm, hogy taxival hazamenjek. Egész nap ágyban voltam. Mosdóra is nehezemre esett menni. Kb ezt éreztem.
2022. júl. 9. 10:00
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
#11 egy igazi ordas ribi vagy... 😄
2022. júl. 9. 10:27
 13/28 anonim ***** válasza:
43%
12: annak nevezel, aminek akarsz.27 évesen saját, újépítésű lakásom van. Beutaztam a világot, tanulhattam, kényelmes életem van. A többi nem érdekel.
2022. júl. 9. 11:05
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
12: ne bántsd, neki az anyagias világ a csúcs a lelki szegénységhez, másnak meg egy társ és egy család. Ki-ki a maga szintjén.
2022. júl. 9. 11:08
 15/28 anonim ***** válasza:
30%
13: igen-igen-persze... csak legbelül meg egy roncs vagy. Akit mindenki cdak használt, mint egy kutyát.
2022. júl. 9. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagyok roncs. Lenne férfi, aki gyereket akarna tőlem. Párom is bármikor lehetne, de most még magamra összpontosítok.
2022. júl. 9. 11:41
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
ne baszta.sátok már. meg amúgy is mit álszenteskedtek. én pasi vagyok, és ha 5-6 vagy még több bomba nő oda jönne, és engem akarnának. elmondanék egy hála imát, ahogy a pasik 99% is
2022. júl. 9. 12:49
 18/28 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm, kedves utolsó válaszoló! Megszoktam már, hogy irigykednek az emberek. Én büszke vagyok magamra és szeretem magam. Nekik joguk van azt gondolni, amit akarnak. Ha olyan szépek lennének mint én, ők is ezt csináltak volna.
2022. júl. 9. 14:05
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
#18 én kösz hogy megválaszoltad milyen volt utána. lehet hogy fura de szerintem ez tök szexi, ha én lennék a pasid minden részlet érdekelne
2022. júl. 9. 14:11
 20/28 anonim ***** válasza:
63%

18: jesszusom, irigykedni, de mire??? Annyira tipikus, hogy a maguktól elszállt arcok, bármilyenek, de betű szerint bármilyen kritikát vagy egyet nem értést irigységnek tudna be. Így aztán le van tudva, lehet haladni tovább, nem dől össze a kártyavár.

Igazából itt senki nem mondott olyat, amitől át kéne értékelni az életed (ha lenne egy hangyányi morális tartásod, már megtetted volna), de abból, hogy az a vélemény, hogy egy roncs vagy legbelül, az a reakció, hogy irigyek vagyunk.

Tényleg. Ez az irigység definíciója. Tehát mi is mind roncsok akarunk lenni :) Ezt a logikát! :D Jobb is, ha megmaradsz ágymelegítőnek meg anyósülésdísznek :D

2022. júl. 9. 21:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!