Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétisesek, ti mit gondoltok azokról a lányokról, akik viszonylag alacsonyak, de relatíve nagyobb lábuk van mellé (41+)? gyakran láttok ilyet?
Figyelt kérdés
nekem nagyon bejönnek, főleg, ha nem csak hosszú, de széles is a láb. Valamiért nagyon tetszik, ha egy 165 cm körüli lánynak 40-esnél nagyobb a lába. Nyilván a amgasabbaknál is szeretem a nagyobb méretete, de ilyenkor még szembeöltlőbb a kontraszt.2022. júl. 8. 15:37
1/10 A kérdező kommentje:
illetve érdekelne, ha leírnátok, ha láttatok már ilyet (hol, mekkora volt a lány lába stb)
2022. júl. 8. 15:38
3/10 anonim válasza:
Szerintem is érdekes és szexi ez a kombináció. :D
4/10 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ezzel a kombinációval, az ismerőseim körében az alacsony lányoknak kicsi lábuk van.
De biztos tetszene a nagy láb alacsony lánynál is, ha ápolt. Hozzáteszem, minden ápolt női láb a gyengém, különösen ha amúgy is jól néz ki az illető. Ugyanakkor egy kevésbé szép lányon egy szép láb nagyot tud dobni.
5/10 anonim válasza:
Igen, egy szép nagy női lábfej mindenképpen erős plusz pont.
6/10 anonim válasza:
A lábfetisiszták többségének a kicsi, karcsú, "aranyos" női lábak tetszenek nem a jetitalpak.
7/10 anonim válasza:
#6 igazad van, Kate Hudson vagy Lovas Rozi alacsonyak és a hozzá passzoló talpacskáik vannak, imádni való :P
8/10 A kérdező kommentje:
4-es, ilyen átlagos lány szép láb konboval milyen gyakran talalkoztal?
Nekem tinderen van most ilyen, ő kapcsolatot akár nagyon, de nem tudom mi legyen, engem főleg a lába érdekel
2022. júl. 8. 19:26
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem ilyen nem nagyon van, de ha szép lenne a lába akkor tetszene.
10/10 anonim válasza:
Ha egy szép Adidas Superstar még jobban kiemeli azt a lábat, az jön be igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!