Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű lányok, az ilyesmi bennetek milyen érzést kelt? /F
Nem szoktam senkit sem feltűnően bámulni, nem vagyok az a fajta aki nem veszi észre hogy kínos amit csinál, tudom hogy van az a réteg aki nagyon bunkón képes bámulni én nem ebbe a kategóriába tartozom.
Én olyan vagyok hogyha például beszélek egy olyan lánnyal akinek nagyobb melle van és olyan ruhában van, amiben jobban látszik a melle, akkor először akaratlanul odapillantok egy pillanatra, aztán gyakran zavarba jövök emiatt és utána szándékosan próbálok nem oda nézni.
És erre vagyok kíváncsi, hogy ha látnátok hogy egy fiú zavarbajön a melletektől, mert egyértelműen bejön neki, milyen érzés lenne nektek? Jó vagy inkább rossz?
Kedves kettes.
Mit gondolsz olyankor magadban ha valaki kultúráltan megnézi, mi az első gondolatod amikor észre veszed?
Ha jobban elbambulna rajta akkor max oda teszem a kezem (nem eltakarva) és mosolygok rá hogy "látom ám"
Sose zavart ha megbámulják. Ha azt akarnám hogy ne nézzék nem hordanék kivágott felsőt
A nők részéről ez egy tudathasadásos állapot.
Felveszünk pushup melltartót óriás dekoltázzsal, mert had lássa mindenki mit adott az úr. Meg egy mélyen becsüngő nyakláncot, hogy még jobban odavezesse a tekintetet.
Aztán amikor az útépítő brigád füttyög meg beszól, vagy a kolléga csak a melleimhez képes beszélni akkor rohadtbunkóférfi.
Nehéz ezt megmagyarázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!