Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek belemenjek, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenjek, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
A barátnőm már egy ideje próbál rávenni, hogy legyen egy közös szex a barátnőjével és az ő pasijával, igazából régóta ismerem őket.Szerintetek mi a jó döntés.Indokokat is mondjatok.

2022. júl. 7. 18:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es nem is ismersz, honnan veszel ilyeneket?
2022. júl. 7. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Jól értem van egy kerítő a barátnőd és az ő barátnőjével és annak a párjával kellene szexelned? Miért nem a közvetlen bnőd áll be 3.-nak? És miért nem a párocskával beszéled ezt meg, miért máson keresztül?
2022. júl. 7. 19:22
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es a barátnőm mondta, ha nagyon nem akarok menni, akkor ő se megy, mert fontosabb vagyok neki.
2022. júl. 7. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:

A poén az, hogy a barátnőd már biztosan többször szexelt velük hármasban. Hiányzik neki, mert mióta te megvagy nem volt velük.

Én biztos nem mennék bele, hogy valaki a szemem láttára megdugja a nőmet.

2022. júl. 7. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Eloszor ne legyen parcsere. Ha meg mindig megvan az erzes, johet a tovabblepes.
2022. júl. 7. 19:30
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös ez jó ötlet köszönöm, lehet akkor ez lesz
2022. júl. 7. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

ne menj bele. majd ha elég érett leszel hozzá.

Azaz, majd akkor, ha önállóan el tudod dönteni, hogy ez jó-e neked, vagy sem. Hogy a kapcsolatotok kibírja-e. Hogy egyáltalán téged érdekel-e egy ilyen alkalom.

Ha nekem felajánlottak volna egy ilyen lehetőséget, én a magam részéről határozott igennel válaszolnék. Ismerek olyat, aki határozott nemmel. Mindkét válasz elfogadható, és jó. De az, hogy kiírod ide, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj, nem az. Ha nem vagy benne biztos, ne tedd, mert ha megbánod, az nagyon fog fájni, és mi leszünk a hibásak.

2022. júl. 7. 20:52
 18/18 zol56 ***** válasza:

Kérdés,hogy Neked belefér ez a dolog vagy nem. Ha igen, menj bele. Ha nem akkor is használd ki mert...

1. Barátnődnek belefér, tehát nem csak Te vagy neki.

2. Ha most nem akkor később csinálja meg.

3. Rosszabb esetben ha megcsinálja Te nem leszel benne.

2022. júl. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!