Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nappal 15 óra körül zuhanyoztam, alaposan. 20 óra körül lett volna szex. Nem izzadtam meg, nem volt meleg, nem sporoltam, stb. Jogosan hisztizik a partnerem, hogy nem mosakodtam közvetlen aktus előtt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 20:26
1/11 anonim válasza:
Van, volt lehetőséged előtte letusolni? Ha igen akkor a nyári melegben célszerű lett volna - szimpla igényesség, higiénia. Ha nem lett volna (akár a helyszínen) lehetőséged letusolni akkor meg feleslegesen veri a palávert.
2/11 anonim válasza:
Ez egy idióta hisztigép!
Jó hogy nem a fürdőből kell hogy kiugorj mert ő finnyás! Baxd ki a pcsb.
3/11 anonim válasza:
Pisilni azért pisiltél gondolom a két időpont között….
Nos ezért volt a hiszti.
4/11 anonim válasza:
ha valaki szeret akkor úgy szeret ahogy van de azért túrósan ne tedd bele
5/11 anonim válasza:
Éljen a spontaneitás, minden dugás előtt nagygenerált mindenkinek. Lesznek itt még bajok, ha ilyen szintű fürdésfetisisztával hozott össze a jódolgod. Fiú, vagy lány az illető?
6/11 A kérdező kommentje:
21 fok van nálunk
2022. júl. 6. 20:58
7/11 anonim válasza:
Szerintem alap, hogy letusolsz szex előtt. Értem, hogy nem izzadtál, stb, de ez egy gesztus értékű cselekedet, ami igényességet sugall, szóval, ja igaza van. (5 óra eltelt) azért az nem kevés....
8/11 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy a szex mit takar.
Szerintem egy sima gyors menethez nem kell nagyot fürdeni, vagy akkor sem, ha spontán rátok jön a kefélhetnék. Viszont ha valaki hosszú, szenvedélyes, orálozós, nyali-fali szexet akar, akkor ja, előtte jó, ha lefürödsz.
9/11 anonim válasza:
Büdösödik a tested!
Volt olyan csajom aki egész napos munka után is finom illatos volt. De olyan is aki fürdés után is ótvar büdös. Gondolom a te tested sem bír fél-1 óránál többet. Plusz az ürítés szagai... De lehet hogy alapból büdös vagy.
10/11 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy ürítési szag? 😒
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!