Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kedvelők, nálatok hogy szokott lezajlani a fétisetek kiélése?
Szívesen csatlakoznék cuckold pároshoz, ha valakiknek kell harmadik személy, írjon nyugodtan.
24f 191 cm
Nálunk nagyon változó. Függ attól, hogy hányan vagyunk, mennyi időt tudunk rászánni.De általában a pasi vagy pasik kezdenek, én csak később szállok be vagy egyáltalán nem. Egy kis orál mindig, szeretem, ha ilyenkor a pasi el is megy. Eztán kis játék a puncival, vagy anál tágítás, ilyesmi. A többi ezután alakul ki.
Orál, szex, anál alap, a többi jön magától mindig.
Előjáték úgy indul, hogy felváltva smárol velem meg a másikkal(vagy másokkal ha többen jönnek el) a barátnőm, aztán orálozik,
fontos hogy mindig velem kezdi aztán megy át a másikra. Utána én szigorúan csak nézhetem vagy kamerázhatom, nem érhetek hozzá, mások dugják. A végén azonban ki verhetem már az arcára én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!