Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz 40 es nőnek, fiatal pasival szexkapcsolatot kialakítani? Az elfoglaltság gondoljátok hogy oka lehet?
Nekem innen volt 3 is. Írj, ha gondolod.
Budapesti férfi
Netről próbáltad? Üdvözlet a net világában 😂 Tökmindegy hány éves vagy, hány évest keresel. A neten jelentkezők 90%-a csak chatizélni, meg képcserézgetni akar nem találkozni. A maradékból 9% olyan figura akit a hátad közepére sem kívánnál, nemhogy az ágyadba. Nyakon öntve még az idióták tömegével.
A beérkező jelentkezők max. 1%-a a talán kategória - na azokat kell kimazsoláznod. Nem könnyű feladat, de kis rutinnal nem is lehetetlen. Onnantól kezdve csak türelemjáték és sok-sok törlés/tiltás gomb nyomogatása mire a napi levéldömpingeken átrágod magad.
Hát valószínűleg egy balfék hangembert fogtál ki.
Én is 40-es nő vagyok, és igazából egymásnak adnák a kilincset, ha lenne akkora étvágyam.
Egyszerűen rossz a partner.
a 40 évesek sajna nem vonzanak, a fiatalokra bukok:)
#14 igazad van, de gondolom neked akkor megvan az állandó partner:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!