Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy jobb legyen az együttlét?
25 éves nő vagyok, párom 26. Ő nekem mindenben az első, vele vesztettem el, de azóta ha együtt vagyunk mindig fáj a behatolás, nagyon szűk vagyok és alig vagyok nedves. Ettől el is megy a kedvem.
Pedig kívánom őt és ő is engem. De miattam sokszor csak kézzel vagy szájjal van kielégítve és magamhoz nem engedem nyúlni. Ez miért van? Mit tehetek?
Semmilyen rossz szexuális élményem nincs, nem tudom elengedni magamat, ezért mindig fáj az együttlét. Ez vaginizmus?
Én is azt javaslom, hogy pl 2 dl jó minőségű bort kortyolgass el előbb.... próbáld ki.
Aztán,ha élvezni tudod legalább egyszer a szexet, akkor átléptél a saját árnyékodon 👍
Erős tudat alatti blokk ami a leírásod alapján sajnos öngerjesztő, negatív spirálba csapott át :( Fáj -> eleve félsz hogy fájni fog -> stressz alatt persze hogy nem nedvesedik, nem tudod elengedni magad, az agyad minden befutó érzetet fájdalommá konvertál -> legközelebb már eleve úgy vágsz bele hogy még több stressz van benned -> ugrás a sor elejére. A negatív "élmények" egyre jobban megerősítik egymást, un. negatív kondícionálás.
Ki lehet viszont törni belőle! Próbálhatjátok egyedül is, kis alkohol, még több odafigyelés a párodtól, ne erőltessen semmit, sok-sok előjáték, csak 1-1 húzásra teszi be, majd fokozatosan egyre többre a következő alkalmaknál. Türelemjáték.
Ha tudat alattidban pszichés blokk is fennáll (van olyan megjegyzésed ami erre utal) azon sajnos csak szakember fog tudni segíteni személyes terápia során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!