Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy jobb legyen az együttlét?
25 éves nő vagyok, párom 26. Ő nekem mindenben az első, vele vesztettem el, de azóta ha együtt vagyunk mindig fáj a behatolás, nagyon szűk vagyok és alig vagyok nedves. Ettől el is megy a kedvem.
Pedig kívánom őt és ő is engem. De miattam sokszor csak kézzel vagy szájjal van kielégítve és magamhoz nem engedem nyúlni. Ez miért van? Mit tehetek?
Semmilyen rossz szexuális élményem nincs, nem tudom elengedni magamat, ezért mindig fáj az együttlét. Ez vaginizmus?
Akkor ez valószínűleg valami pszichés ok lehet. Esetleg szégyelsz magadon valamit?
Régóta együtt vagytok vagy friss kapcsolat?
"Semmilyen rossz szexuális élményem nincs, nem tudom elengedni magamat, ezért mindig fáj az együttlét."
Leírtad, itt valami lelki dolog van a háttérben. Az életed más területein megvan a magabiztosságod? Lehet az is, hogy van valamilyen szorogásod, amit kéne oldani kicsit és fokozatosan felszabadulnál, jobban készen állnál testileg is az együttétre.
Akkor nem a kezdeti felénkség okozza.
Hogy érted, azt hogy valamit rosszul csinálsz? Magára a szexre gondolsz vagy a kapcsolatban?
1. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!