Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akiknek kifejezetten az jön be, ha izmosabbak/erősebbek a pasijuknál?
6 éves korom óta sportolok, nagyjából 33 éve.
Próbáltam labdajátékokat, küzdősportokat, vízi sportokat, stb, stb.
Az erőnléti edzések mindegyik sportágnál hangsúlyosak voltak, de csak az utóbbi 8-9 évben kezdtem komolyabban foglalkozni az ellenállásos edzésekkel, és a test mobilitásával.
Sosem azért sportoltam, hogy bárkinél izmosabb legyek. Azért sportoltam és sportolok, mert ez nálam megszállottság. Az életem igen fontos része.
A férfi társadalom jelentős részénél sportosabb vagyok, és az átlag testfelépítésű férfiak 99%-a retteg az erős nőktől. Legalábbis eddig ezt tapasztaltam. Edzőtermekben, versenyeken, sportrendezvényeken elismerően tekintenek a testemre, de bármiféle egyéb ismerkedésnél a sportoló múltam kifejezetten hátrányt jelent.
Első,én ismerkednék veled.
Elemér 20F 180cm 60kg
2 év natúr body.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!