Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtak már szájba úgy hogy hánytál? Dugtál már szájba csajt hányásig?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 15:15
11/14 anonim 

válasza:

"Ijesztő mennyi aberrált van itt!🤢🤮"
Nagyjából ezt kell figyelembe venni, ha szexualitásról akarsz BÁRMILYEN tanácsot kérni a gyakorin, hogy az (ebbe a kategóriába) kommentelők többsége aberrált perverz állat. Ez a gyűjtőhelyük.
12/14 anonim 

válasza:

Nem, de jo lenne hányásig dugni a torkát miközbe pofozgatom az arcát. Végén lehugyoznám a fejét majd ujra le szopna hányásig. A nedűmnek pedig minden cseppjét lenyeletném/ nyalatnám vele és csak utána mehetne el persze takaritani..minden nőnek ilyen alázatosnak kéne lennie és tisztelnie a férfiakat!
13/14 anonim 

válasza:

Igen, de nem direkt tette, csak elkapta a hév, tovább tartotta lent, mint kellett volna. Se előtte és utána se volt ilyen. Amúgy szeretek mély torokra levenni faszt és ilyenkor hagyják, hogy én tegyem, így is élvezik és izgató nekem is.
N
14/14 anonim 

válasza:

Másnapos voltam és amikor túlzottan a torkomra ment akkor kicsit visszajött egy kis hányás. De lenyeltem, barátomnak fel sem tűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!