Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti engednétek a barátotoknak hogy hányásig szopasson titeket ha erre izgul?
Figyelt kérdés
És plusz ráadásként kérné hogy a hasára hányjatok?2021. nov. 20. 19:48
1/18 anonim 

válasza:

Biztosi, hogy nem. Szívesen orálozok, de ilyen beteg dolgokban nem vagyok partner. 0 tisztelet, és baromi undorító.
3/18 anonim 

válasza:

Van az a pénz, sőt bele is szarhatok a szemébe.
4/18 anonim 

válasza:

Csak ha a mandulaköveimet is kiszedi közben.
5/18 anonim 

válasza:

Biztos hogy nem engedném ezt soha.
7/18 anonim 

válasza:

Kiadnám az útját, aztán kereshet olyat aki erre vevő
8/18 anonim 

válasza:

Igen
Ha ez tényleg örömet okoz neki
20L
10/18 anonim 

válasza:

Engem izgat a szopatás, a mélytorok, az is ha kapkodom a levegőt, kevés szünetet hagy nekem, befogja közben az orrom is, az is ha könnyezek, taknyom nyálam egybefolyik... de az hogy hányjak...na azt nem. Abban nem tudom mi élvezetes lehet bármelyik félnek is. Látja hogy szenvedek, büdös is rossz érzes is hányni, végigmarja a torkod, rossz lehelleted lesz utána stb.. Nálam ez kizárt. Itt a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!