Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjuk te mire vagy rákattanva, milyen típus indít be. Étteremben sem tudjuk látatlanban előre neked megmondani mit kóstolj meg. Egyszerűen szörfölj az oldalon és az alábbiakra figyelj:
- nem jó ómen ha nincs beszámoló (azért szűrd a leírtakat a többsége önmarketing);
- a műtermi képekhez képest mínusz 3 pont, a sima képekhez képest mínusz 2 pont;
- hívd fel telón és ítéld meg a rövid társalgásból hogy milyen lehet, mennyire sötét/korrekt (ne húzd hosszúra a társalgást, mit vállal, hol dolgozik, mennyiért - ezt mindig előre egyeztesd, mit szeretnél, megcsinálja-e, mikor lehet menni stb.)
Köszi az infót, akkor inkább kihagyom, mondjuk most csak kiváló értékelése van azért is gondoltam, de akkor nem.
Voltam 3nál.
Egy szöke cicababa de több műanyag van benne mint az oceánokban.
Na az extra xar volt.
Aztán egy szolis csajszinál óbudán: elmegy.
Aztán a négerlányhoz menten,na ő fullra megérte.
Igazából a másik 2be csak azért raktam be a farkam mert már nagyon dugni akartam. A csoki meg nem volt elérhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!