Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok.hu-n kihez érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok.hu-n kihez érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 5. 10:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
Én is kaposvári vagyok
2022. júl. 5. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
11%
Senkihez. Átverés az egész
2022. júl. 5. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudjuk te mire vagy rákattanva, milyen típus indít be. Étteremben sem tudjuk látatlanban előre neked megmondani mit kóstolj meg. Egyszerűen szörfölj az oldalon és az alábbiakra figyelj:

- nem jó ómen ha nincs beszámoló (azért szűrd a leírtakat a többsége önmarketing);

- a műtermi képekhez képest mínusz 3 pont, a sima képekhez képest mínusz 2 pont;

- hívd fel telón és ítéld meg a rövid társalgásból hogy milyen lehet, mennyire sötét/korrekt (ne húzd hosszúra a társalgást, mit vállal, hol dolgozik, mennyiért - ezt mindig előre egyeztesd, mit szeretnél, megcsinálja-e, mikor lehet menni stb.)

2022. júl. 5. 11:32
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Milyen kérdés ez is már? Olyanhoz menj, aki tetszik, és vállalja azt, amit szeretnél. Olvasd el az értékeléseit is. Hiába javaslunk szőkét, ha neked a barnák tetszenek.
2022. júl. 5. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Aki viszonylag közel lakik, igényesek a képei, az értékelhetőség be van kapcsolva és az elmondások szerint se rossz. Az, hogy magas vagy sem, vastag vagy sem, feher vagy sem, mar egyéni ízlés kérdése.
2022. júl. 5. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Mindenképpen olvass értékeléseket! Akinek 1-2-nél több értékelése van, és legalább 15-20 elfogadottra jut egy elutasított, ahhoz érdemes menni. Na meg persze aki tetszik neked, és vállalja azt, amit te szeretnél.
2022. júl. 5. 12:35
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Köszi az infót, akkor inkább kihagyom, mondjuk most csak kiváló értékelése van azért is gondoltam, de akkor nem.

2022. júl. 5. 14:08
 18/21 anonim válasza:
Akinek jó segge.
2022. júl. 9. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Voltam 3nál.

Egy szöke cicababa de több műanyag van benne mint az oceánokban.

Na az extra xar volt.

Aztán egy szolis csajszinál óbudán: elmegy.

Aztán a négerlányhoz menten,na ő fullra megérte.

Igazából a másik 2be csak azért raktam be a farkam mert már nagyon dugni akartam. A csoki meg nem volt elérhető.

2022. júl. 11. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Rachel
2022. júl. 13. 00:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!