Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire szexi strandon tanga bikini alsóban lenni?
Szexi nagyon, főleg a jó seggen.
Az viszont igaz, hogy egy tangában mindenkinek jobbnak látszik a segge mint egy nem tangás bugyiban, persze biztos van aki megszólja, hogy ez minek vesz tangát, de nem tangásban még rosszabbul nézne ki.
Senkit nem érdekel a strandon mit hordanak az emberek.
HA valaki ezt megszólja az inkább azért van mert az ő alakja és ruhája nem a legjobb és így akarja terelni a figyelmet.
Tavaly sokat voltam fürdő helyen és annyi féle ember és fürdőruha volt hogy hidegen hagy mindenkit.
Sőt nagyon sok nőnek szépen kilátszott a punci szőr és ez se érdekelt senkit.
Nem szexi. Otthon mutogasd magad, kurvásnak az ágyban kell lenni. Persze tudom, hogy sokan máshogy gondolják és nyilván nem durran szét a fejem egy tangás seggtől, de szerintem ez puszta magamutogatás és beképzeltség.
N
Ezt az dönti el jelenleg milyenek a társadalmi elfogadások, elvárások ilyen téren, amit te írsz, az talán 1920-ban volt igaz, 1860-ban meg amit írsz az igaz volt egy nem tangás kétrészes fürdőruhára is.
Gondolom azért nem tartod szexinek, mert te a löttyedt kategóriában vagy. Szimpla irigység.
Vedd fel a 30as évek fürdőruháit, az jó lesz neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!