Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek milyen rég szexeltetek,és hogy birjátok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 07:32
2/14 anonim válasza:
1 éve. Hála a klimaxnak, jól bírom.
3/14 anonim válasza:
Régen, de a maszti mindig kézinél van
5/14 anonim válasza:
Már több, mint két éve. Egész jól elvagyok.
6/14 anonim válasza:
Elképesztő válaszok. De hogyhogy? Nincs kedv, vagy nincs partner?
7/14 anonim válasza:
Tegnap este , jöhetne az újabb menet 22/l
8/14 anonim válasza:
#1 válaszoló vagyok. A sok privát üzenetre nem felelek egyesével, de itt leírom.
Nem, nem viccelek.
Köszönöm a sok “úriember” színvonalas felajánlását, de ha eddig nem tettem semmit az ügy érdekében, akkor nem most, és nem itt fogom elkezdeni.
Miért? Mert csúnya vagyok, és nem vagyok az a fajta, aki csak azért lesz valakinek ló helyett szamár, hogy kielégítse a vágyait. Annyira nem fontos a szex, hogy átmenjek igénytelenbe.
10/14 anonim válasza:
Három napja. Hisztis vagyok, ma estére farok kell!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!