Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltak csapdába csalni? vagy csak a spe.mádat ellopni? olyan csajra gondolok aki megpróbálta teherbe ejtetni magát. vagy ismertetek ilyen csajt aki erre használta a pasikat
Hát ha az számít, hogy az én egyik barátnőm pár hét ismeretség után felvetette, hogy szeretne tőlem gyereket, és hogy ne húzzak gumit, egy picit betehetem úgy is, akkor igen, nekem volt már ilyen esetem.
Szerencsére kiderültek más disznóságok is, ezért otthagytam. Mivel azóta már bőven eltelt 9 hónap, most már ki merem jelenteni, hogy megúsztam.
Hát mivel sajna nem vagyok milliárdos így még nem fordult elő ilyen 😂
G.cilopás vagy nagyon gazdag/híres emberekkel esik meg (ld. Boris Beckert), vagy egy kapcsolatban ahol "elfelejti" a nő bevenni a bogyót mert úgy gondolja gyerekkel tartja meg a pasit és "motiválja" arra hogy elvegye. Ez utóbbi nagyon hülye ötlet!!! Ha egy kapcsolatot csak a gyerek és nem az érzelmek, érzések kötnek össze az egy kényszer, nem pedig a boldogság útja.
jöhet még.
nekem volt egy olyan hogy egy cigány csaj nagyon rám startolt, de halottam hogy meséli a többi kollegának, hogy terhes lett, de a pasi lelépet. ha akkor ráhajtok, tuti hogy azt mondta volna hogy az enyém. de kihagytam, mert tudtam hogy terhes
#1-es vagyok.
Azt, hogy nem csaltak tőrbe, ezt úgy értettem, hogy nyilvánvaló volt néhány esetben, hogy bizonyos lányok megpróbáltak behálózni, mert tetszettem nekik. De szerintem ez rendben van. Gumi nélkül pedig sosem szexeltem átmeneti kapcsolatokban, vagy ahol a bizalom nem volt 100%-os. A védekezés a mi dolgunk is. Olyan szerintem csak pszichóknál van, hogy a lefolyóból halássza ki a szmötyit a teherbeeséshez. Szerintem a nők 99%-a pontosan tudja, hogy egy jó pasit így nem lehet megfogni, hiszen ha akarja, el tudja tüntetni a hatóságok elől a fizetédét, különösen, ha dörzsölt fajta. A nők alapból a férfiak együttműködését akarják. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!