Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik sok fiúval szexeltek már és minden hétvégén buliznak, ők nagyon felszínesek lehetnek? Egy szolid, rendes fiút nem tudnának elviselni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 09:42
2/9 anonim válasza:
Jó kis kérdés. Vajon hány válasz után lesz veszekedés?
3/9 anonim válasza:
Nyilván aki ilyen közegben mozog, az nem egy kocka bétával fog hosszú távú kapcsolatot létesíteni.
4/9 anonim válasza:
Jaj már megint te?
Nem unod még?
Itt nyafogsz hónapok óta, ugyanaz után a pitsa után epekedsz. Lépj már túl rajta. Sosem fogsz neki kelleni
5/9 anonim válasza:
Nahát nincs jobb dolgod mit itt keseregni? Mi lenne, ha élnél is?..
😅
6/9 anonim válasza:
Minek akarsz te magadnak ilyen nőt? Nem illettek össze
7/9 anonim válasza:
Nekem a feleségem rajtam kívül több száz férfival feküdt le. Mióta engem megismert (8 éve), azóta csak egyszer a legjobb barátomat meg az övét vettük be, meg egyszer egy nyaralás során három afrikait. Sose volt prosti, néha volt swinger klubbokban amikor utazott, de alapvetően egyetemen meg még gimnazistaként feküdt le kb mindenkivel a suliból meg bulikból. Most vagyunk 29 évesek, és nem, egyáltalán nem felszínes a kapcsolatunk, pont, hogy mindkettőnk úgy érzi, ez az eddigi legmélyebb emberi kapcsolatunk. :)
8/9 anonim válasza:
+gondolat, ez a szám úgy jött össze neki, hogy többször csoportosan szexelt (pl végzőslént két srác kivételével konkrétan egyszerre minden sráccal az osztályából azt hiszem tizennégy fővel, de lehet csak 12vel, mindent nem jegyeztem meg én sem, de azt tudok hogy ezek közül amúgy is szexelt már előtte is néha a legtöbbel)
9/9 anonim válasza:
Miért akarna egy szolíd rendes fiú egy pasifaló cafkát?? Azok nem csak téged nem viselnek el hanem senkit, ezért dugnak fűvel-fával. Keress inkább egy szolid és rendes lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!