Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora az a pénisz amivel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a pénisz amivel a csajok élvezni tudják a szexet ? 11cm elég lehet vagy ennyivel ne legyen barátnőm?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 04:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Én már négy és fél éve nem szexeltem mert olyan szűk vagyok, hogy eddig mindig fájt. El is engedtem a témát. Engedd el te is, annál hamarabb tudsz más hasznos dologra koncentrálni!

26N

2022. júl. 3. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

A szex túlértékelt dolog. 20-25 éveim közt habzsoltam a pasikat, orgiákra jártam, egy nagy pia és sperma folyam volt az életem. Imádtam a szép nagy és formás faszokat, soha egy lehetőséget sem hagytam ki. Aztán egy idő utan semmi újat nem adott. A százezredik orgazmus ugyanolyan mint előtte bármelyik, de kb egyik pasit sem akartam volna látni reggel az ágyamban. Új életet kezdtem pasik és szex nélkül. Ma kerek az életem, egy nővel élek akivel szeretjük egymást, őszinte és tiszta érzelmekkel. Vele egy hosszú-hosszú csók és ölelkezés sokkal kielégítőbb és több boldogságot ad, mint egy teljes hétvégén át dugni egy csoportos buliban.

34N

2022. júl. 3. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
A pasimnak kb 11cm, jó vele a szex, nagyon élvezem! Ne keseredj el, hanem próbálkozz!!
2022. júl. 3. 12:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagyok keseredve, adhatna valaki tanácsot.
2022. júl. 3. 13:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Ez fogyatékosság, ilyennel soha nem viccelnék.
2022. júl. 3. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyrészt alsó közép méret

Másrészt a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa Ott tokmindegy mekkora a nagytol se menne el

2022. júl. 3. 16:23
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

Szeretem amikor egy GYK-s pasi osztja az ész, hogy mi a jó a nőknek és az mitől is jó...

😂😂😂

2022. júl. 3. 17:32
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Én speciel nőként írtam előtted
2022. júl. 3. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sem nagy,csak 15.5cm de te szerintem a 11centiddel verd bele a falba😏
2022. júl. 6. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
19-es. Ez egy rettentő kulturált megjegyzés részedről! Bravó
2022. júl. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!