Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a pénisz amivel a csajok élvezni tudják a szexet ? 11cm elég lehet vagy ennyivel ne legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 04:40
1/20 anonim válasza:
Szerintem akinek 25cm alatt van annak nem érdemes élnie.
2/20 anonim válasza:
Hát legalább 14 azért lehetne, azért az a 3 cm érződik.
Ez elég kicsi
3/20 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ha akarsz barátnőt lesz, ha nem akarsz nem lesz. Ráfoghatod a farkadra hogy nincs, de attól még nem lesz jobb.
4/20 anonim válasza:
Told meg némi készpénzzel és egyből élvezni fogják.
6/20 A kérdező kommentje:
Semmi értelme így tovább élnem.
2022. júl. 3. 07:33
7/20 anonim válasza:
Miért ne lehetne akármekkora pénisszel barátnőd? Aki kizárólag a méret miatt marad vagy megy, azt nem barátnőnek hívjuk.
8/20 A kérdező kommentje:
A lánchíd felújítás miatt le van zárva, nem engednének fel. Ezt egy jelnek veszem és még várok az igazira.
2022. júl. 3. 09:53
9/20 anonim válasza:
Ne legyél már hülye. Miért ne lehetne barátnőd, csak mert kicsi a farkad? Olyat keress, akinek ez is elég és kész. Ha azt mondom, hogy ugorj le egy hídról emiatt, akkor megteszed? Kit érdekel, hogy egy rakás idióta mit gondol?
10/20 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kevés az esélye. Nagyon szeretném ha én is szerethetnék valakit. Annyira sok szép, kedves nő van a világon.
2022. júl. 3. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!