Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, általánosságban a nagyfarkú férfiak jobbak az ágyban mint a kisebbek?
Tudom, technika blabla.
Most vegyünk olyan férfiakat, akiknek jó a technikájuk.
Általánosságban így melyikkel jobb a szex? :)
Nekem a 15 cm még igazán kellemes. A 16 centi pedig már csak óvatosan jó.
Ha egy kicsit vastagabb, az jobban ingerel. De határozottan cáfolom, hogy egy nagyfarkú pasi jobb lenne az ágyban!
Levezetem…
A nagy mérettel rendelkező pasi azt gondolja, hogy mivel neki nagy van, a nők már attól elélveznek, ha csak ránéznek. Ergo neki nem kell tennie semmit sem. Ez egészen addig tart a fejükben, amíg rájönnek, hogy a nők nagyon nagy többségének a nagy cerka kellemetlen vagy fájdalmas. A nagy méret egyet jelent az óvatoskodással. Mert ha nem így tesz, gyötrelmes lesz a szex
Egy kisebb mérettel rendelkező hapsinak pedig sokszor kisebbségi érzése van, azt hiszi nem elég az adottsága, és megpróbál kompenzálni. Hosszabb előjáték, jobb technika, nagyobb odafigyelés jellemzi őket.
Szóval az én tapasztalataim szerint egy kisebb/átlagos mérettel rendelkező férfi klasszisokkal jobb az ágyban, mint egy nagyfarkú tuskó.
És elég nagy “adathalmazból” válogattam, mivel 40 éves vagyok és szexfüggő.
Haver, ahhoz olyanokkal is kellene találkozni. Voltam már 18 és 20 centis farkú pasival, de velük volt a legrosszabb. Az egyiknek olyan mozgása volt, hogy alig vártam, hogy végezzen és elhúzzon, a másik meg egy kis nyomi görény volt, de annyira nagyra volt a farkával, hogy csak ült és tette az agyát elvárva, hogy majd elalélok tőle. Hát baromi szar volt és totál nem érdekelt a nagy farka, mert annyira gáz volt a teste.
Tényleg nem ezen múlik. Figyelni kell a partnerre, ennyi. Persze voltam olyannal is, akinek nagyon kicsi volt, az megint nem jó, de ez van. Meg kell találni a hozzánk illőt és ez bizony nem a farokméreten múlik, vagy nem kizárólag. Nem fontosabb pont, mint bármi más, pl. hogy mennyire kedves, udvarias, stb.
Kb ilyen %-ra szamitottam. Nem èrzem magam rossznak, a véleményem akkor is ez marad.
3-as voltam.
4-esnek: pasi háton, én szinten háttal ráfekszem. Igy szinte mindig osszejön az orgazmusom. Ezt nem lehet 12cm-vel megoldani.
Én 14 centivel csináltam már ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!