Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos a kommunikáció. Beszéld meg a hapsival hogy és mit szeret. Sebességre gondolok, stílusra, arra hogy hol szereti jobban, hogy izgatják. Általános recept nem feltétlen van, inkább az a fontos mennyire vagy fantáziadús.
A legérzélenyebb részünk a makk, ha ezt a részt az ajkaiddal dörzsölöd hamar orgazmushoz tudod juttatni a férfit. Különösen érzékeny pont a makk pereme és a makk alja vagyis a fitymafék. Ezeket elég egyetlen ujjbeggyel, vagy a nyelveddel fürgén simogatni. Fontos a nyál, síkosíts, erre figyelj.
A fantázia fontos. Próbáld meg a szádba venni, ajkakkal O-t formázva mint egy nyalókát úgy kóstolni folyamatosan fel le, vagy csókolgatni a hegyét és az oldalát. Rá is szoríthatsz velük, sokkal intenzívebb lesz az inger. Ha mélyebben beveszed, tudsz a szádban a nyelveddel körözni rajta, illetve telinyelvvel (kiszélesíted a nyelved, egész nyelv) végignyalni rajta újra és újra, stb...
Kevésbé érzékeny de szintén izgató rész a szár. Ez feszít belül behatoláskor, erre mondják néha hogy a méret a lényeg. Ebben az esetben nem számít. Lehet apró csókokkal hosszában ingerelni, vagy síkos szájjal végigcsúszkálni rajta. Illetve ahogy az imént, lehet nyelvvel simogatni oda s vissza. Valamint bevetheted a fogakat is, azonban itt érdemes megjegyezni hogy óvatosan csináld, éppen csak húzd végig az élüket a pénisz részein. A karcoló inger megőrjít minket, ha úgy látod fáj neki vagy szól, inkább finomabban.
Érdemes a heréket is kényeztetni mert sokunknak szintén erogénzóna. Hasonlóan érzékeny az erősebb nyomásra, finoman masszírozhatod őket szopás közben. Ha már végigcsókoltad, végignyaltad a szárat, folytathatod a zacsi felé az utad. Ugyanolyan módon tudod ingerelni mint a makkot. Nem beszélve a nyáltól csillogó-úszó pénisz látványáról.
Érdemes letusolni szopás előtt mert ki tudja mi volt ott előtte, és sokkal jobb íze van a szervnek. Szóval ha adott a lehetőség akkor küldd el a pasit tusolni.
Nem tudom tudtam-e ezekkel segíteni. Én a múltbeli tapasztalatokra hagyatkozva írtam ezeket. Ha bármi kérdés merül fel, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!