Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltunk strandolni a férjemmel,délután hazaértünk nagyon kanos volt és jól elintézett,előfordulhat hogy a többi nő izgatta fel?
Több éve nem volt velem ilyen.De már a kocsiban fogdosott, benyúlt a lábam közé, még a bugyit is félreakarta húzni, meg mondta verjem ki neki és állt neki.Meg is lepődtem rajta.Aztán hazaértünk, lekapta rólam a ruhát, és mocskosul keményen megba..intézett,Évek óta nem csinált velem ilyet.
Felizgathatta a többi lány fürdőruhában?
Volt már más is így a férjével, párjával?
40 évesek vagyunk.

Igazából szerintem semmi gond nincs vele, ha többi nő izgatta fel ennyire, mert végül rád szegezte a lőfegyvert. Szerintem is menjetek többször strandra, ha ilyen reakciót vált ki, mert igazság szerint ez végül a ti szexuális életeteket dobta fel, ami viszont abszolút egy pozitív dolog.
Lehet csak én vagyok ilyen kis kurvinyek, de én fel is szoktam hívni a férjem figyelmét, ha látok egy csinos lányt pl az utcán, boltban, strandon. Csak finoman odasúgom neki😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!