Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma voltunk strandolni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltunk strandolni a férjemmel,délután hazaértünk nagyon kanos volt és jól elintézett,előfordulhat hogy a többi nő izgatta fel?

Figyelt kérdés

Több éve nem volt velem ilyen.De már a kocsiban fogdosott, benyúlt a lábam közé, még a bugyit is félreakarta húzni, meg mondta verjem ki neki és állt neki.Meg is lepődtem rajta.Aztán hazaértünk, lekapta rólam a ruhát, és mocskosul keményen megba..intézett,Évek óta nem csinált velem ilyet.

Felizgathatta a többi lány fürdőruhában?

Volt már más is így a férjével, párjával?

40 évesek vagyunk.

2022. júl. 2. 19:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%

Kétlem. A 40 éves magyar nők mind el vannak hízva.

2022. júl. 2. 19:19
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
11: azzal egyet értenek, hogy az átlag. Azzal, hogy "mind", azzal nem. (10)
2022. júl. 2. 19:23
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Erre nem lehet ennyiből válaszolni. Vagy igen, vagy nem. Az is lehet, hogy te izgattad fel. Eszébe jutottak a régi emlékek, amikor veszettül odáig volt érted.
2022. júl. 2. 19:23
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Ki mondja hogy nincsenek fiatal lányok? Tegnap voltam palatinuson, azt se tudtam hova nézzek..
2022. júl. 2. 19:24
 15/25 StevenUp ***** válasza:
70%
Valszeg végre látott igazi vonzó nőt aztán eszébe jutott hogy neked is van p*nád így odaképzelte köré a jó nőket
2022. júl. 2. 19:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Te hogy viszonyultál ehhez az akcióhoz?

Tetszett neked?

2022. júl. 2. 19:39
 17/25 A kérdező kommentje:

Azért felizgatott a helyzet, őszinte leszek.

De sajnos végig azon járt a fejem,hogy nem biztos miattam ennyire kanos és pont most, mikor előtte alig próbálkozott.

Kicsit elvagyok hízva, nem vagyok topmodell alkat, ahogy a többi ilyen korú nő sem az.

2022. júl. 2. 19:41
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Na, akkor itt az ideje újítani!

Mi lenne, ha holnap egy szál, nyitott köntösben sétálnál előtte?

Oda is hajolhatsz hozzá, azt nagyon szeretik.

A jövő héten pedig menjetek ismét strandra!

2022. júl. 2. 19:52
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem biztos, hogy te tüzbe hozod, de valaki megtette. Te csak elvezd a dolgot. Legközelebb a strandon beszeld meg vele, melyik csaj jön be neki, melyiktől lesz kanos. Te sem gerjedsz már ugy rá gondolom, de egy idegen jo testü ferfire megmozdulhat benned is valami, amitől ràmászol a parodra.
2022. júl. 2. 20:13
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

Valóban érdemes most többet újítani a szexben, mert lehet igényelné is a férjed.

Amúgy lehet téged is izgat, ha megnéz más nőket. A feleségem is ilyen. Ha szinte pofátlanul megmondom, hogy az a nőt nagyon meg... Akkor a szexnél irtó felizgatott lesz. Ennek a véglete a Cuckquean fétis, de ebbe nem megyek itt bele. Keress rá.

2022. júl. 2. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!