Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diáklányok, kaptatok már illetlen szexuális ajánlatot nálatok idősebb férfitől, úgy, hogy pénzt is ajánlott?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltatok? Akivel nem fordult elő ilyesmi, az mit gondol, mi lenne erre a reakciója?2022. júl. 2. 14:45
1/13 anonim válasza:
Igen, 3x is történt már ilyen
Mondtam, hogy ezt gyorsan felejtse el és otthagytam
2/13 anonim válasza:
Sokszor volt ilyen, de aki pénzért akar megvenni az felejtős..sztem ez nagyon lusta dolog és kicsit se férfias.
3/13 anonim válasza:
Mennyit kínáltak és mit vártak volna cserébe?
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves lányok, sztorikat is szívesen fogadok, itt nyugodtan elmesélhetitek a saját történeteteket.
2022. júl. 2. 16:16
5/13 anonim válasza:
#2 vagyok, egy kivételével az összes sugar kapcsolatra jelentkezett, szval utazások, elvileg bármit megvetethettem volna vele és kezdetben nem kellett volna vele laknom. Szerencse h ez engem mind pont nem érdekel. Cserébe nyilván szex és nyitottnak lenni az új dolgokra. Ez volt a zöme, de olyan is volt, hogy csak hagyományos szex és érzelmi kapcsolat, tehát sok beszélgetés, programok, randik ilyesmi.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Hogy találtak be téged ezek az "úriemberek"? Hogy láttad, tényleg tudták volna teljesíteni az ígéreteiket, vagy voltak köztük kamusok is?
2022. júl. 2. 16:20
7/13 anonim válasza:
#5 vagyok, ha most leírom, milyen férfit kerestem és hol, jönni fog a húsz privát élből, szval legyen elég annyi, h az interneten kerestem és nem hiszem h sok kamus volt. Legalábbis sokról tudtam h komolyan gondolja (pl ezt abból lehet látni h kb a harmadik chatelős nap után talizni akar, ill utána tudsz nézni a neten h tényleg céget tulajdonol stb)
8/13 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm a válaszaidat! Megértem, hogy nem akarsz itt belemenni a részletekbe. De ha van még kedved mesélni, akkor privátban mondhatsz nekem többet is. Ígérem, nem foglak zaklatni, csak elég izgalmasnak tartom ezt a témát.
2022. júl. 2. 16:31
10/13 anonim válasza:
Velem még sosem történt ilyen. És remélem, nem is fog. Szerintem én is azonnal otthagynám. De ha már fizikálisra fajul a dolog, akkor az a szerencsém, hogy eléggé nagyon erős vagyok (én tartom az osztályomban fiúk között is a scander rekordot lány létemre.) Tehát talán... de csak talán meg tudnám védeni magam... de remélem ilyennel sosem kell majd szembe néznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!