Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Balaton Soundon mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balaton Soundon mennyire könnyű egyéjszakás kalandot találni?

Figyelt kérdés
Tényleg annyira könnyű, vagy azért ott is dolgozni kell érte? Általában hogy megy ez ott? 28/F
2022. júl. 1. 05:07
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb de nem egyszerű. ha jól gondolom te valami olyasmit képzelsz a Soundról, hogy ott nem kell csinálni semmit hanem csak válgatsz , hogy kit és hogyan dugsz meg. Ez nem így van. A Soundon pl nagyon sok az aranyásó mivel nagyon sok gazdag jár oda. Ott lové kell pl. Meg vigyázni kell kit és ,hogyan mész rá. Nem ismert eset de 2019-ben pl valaki ráment a Sztojka csajára (Aki nem tudná mi az a Sztojka klán annak ott a Google) a vége az lett, hogy megkéselték a palit
2022. júl. 1. 10:06
 12/44 anonim ***** válasza:
42%
#11 hulladékgyűjtő a sound…
2022. júl. 1. 10:11
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem feltétlenül. Szerintem egy jó buli de mint mindennek van pro és kontra része
2022. júl. 1. 10:13
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
#3 ez nem az excsajom lehetett? :D
2022. júl. 1. 10:22
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
#14 passz. Nekem ezt egy másik làny mesélte, mert régen barátnők voltak, ezt a lányt Anettnak hívják, hát ő sem éppen “szent”, akkora faszok amik benne járták, nagyon durva.
2022. júl. 1. 10:24
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha no vagy olyan felora kb.....
2022. júl. 1. 10:45
 17/44 anonim ***** válasza:
46%

#15 az a baj hogy simán bírom az ilyen cafkákat, vagyok annyira beteg hogy megcsináltam volna a sorba beállva én is :D :D

De ezért nem fogok egy amúgy szar soundra lemenni sok pénzért, a zene is szar. :D

Anett, meg a nagyforgalmú barátnője amúgy jó csajok? vagy kinézetre is a legalja? :D

2022. júl. 1. 13:58
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Anettka nagyon ott volt amikor láttam. A baràtnője tipikusan az a cafka.
2022. júl. 1. 15:28
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
S bro' jegyed, szállásod van már? Ha nincs max. sátrazni fogsz... ha meg egyik sincs akkor teoretikus a kérdés. A Soundon jó csajok vannak, de az egy főre eső golddiggerek száma kettő. Ettől még lehet csajozni akár ott is - pont úgy mint bárhol máshol.
2022. júl. 1. 16:53
 20/44 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy mi lett a Soundból. A kezdetekkor nem volt igénytelen, nem volt szex (ahogy ez normális elektronikus zenei fesztiválokon szokott lenni), fiúk lányok a dj-kről témáztak, és buliztak. Ma meg átment valami felszínes lúzer hülyeségbe. Ami már pumped félék idejében is az volt, talán 2012-től lett gáz a Sound. Normálisaknak ott van a B My Lake, csak sajnos az most be lett olvasztva a Soundba.
2022. júl. 3. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!