Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, lányok! Nagyon gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lányok! Nagyon gáz lenne ha nő létemre én mennék a pasihoz szexelni?

Figyelt kérdés
A pasi lakik egyedul, én a szüleimmel így fel sem merült hogy ő jönne hozzám. A neten ismertem meg. Buszozni és vonatozni is kéne. Van autoja de fel sem ajánlotta hogy eljönne értem mondjuk. Nagyon megaláznám magam ha így elmennék a pasihoz szexelni?

2022. jún. 18. 02:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Dehogyis.

Ne tekints ekkora jelentőséget az ilyen formalitásoknak! Csak lazán! ;-)

2022. jún. 18. 02:14
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Csak ha nagyon megérné az a pasi.A fene se utazna annyit egy szexért.
2022. jún. 18. 04:33
 3/12 anonim válasza:
57%
Az
2022. jún. 18. 04:58
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén szólva ha megnézed a benzin árakat akkor látod hogy egy egy alap dugópajti, azért rendes költség oda vissza, kocsival. Tehát érezd magad megtisztelve, hogy nem a helyben keres valami k*vát hanem fogad téged aki ingyen is megteszi neki azt amiért egy helyi prosti még pénzt is kér.

Szóval nem kell túlgondolni a szitut

2022. jún. 18. 05:12
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Gyere hozzám
2022. jún. 18. 05:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Alapból nem. De ezt te kell érezzed.
2022. jún. 18. 06:35
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

NEm ciki egyáltalán.

De én a helyedben tennék egy próbát és azt mondanám hogy megcsusztam és nagyon fáj a lábam , alig tudok menni és mi lenne ha értem jönne kocsival.

Vagy valami hihető kis turpisságot.

Ha nem menne ekkor sem akkor lehet hagyni kellene , nagyon sóher csákó.

De oda menni az teljesen rendebn van.

2022. jún. 18. 07:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Elég nagy a kockázat, ha személyes kapcsolat még nem volt. Ha ott derül ki, hogy "még a szaga sem jó", mennyire kellemetlen otthagyni? Pláne, ha nincs már vonat aznap vissza. Persze jól is elsülhet, ennek a valószínűsége kb. 30%.
2022. jún. 18. 07:29
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

A női agy.

Mindenbe beleképzel szövevényes történeteket meg különféle bonyolult pszichológiai folyamatokat.

Tök mind1 hogy ki megy kihez!

Az megy, aki akar, meg ahogy praktikus.

És itt a vége.

2022. jún. 18. 11:06
 10/12 morcosmedve44 ***** válasza:
Ha annyira szeretné a szexet veled akkor már hajnal óta dudálna a házatok előtt. Ezzel csak az akarom mondani, hogy ha nem ajánlja fel, hogy elmenne érted akkor valamilyen okból kifolyólag nem is akar veled szexelni.
2022. jún. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!