Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik jön be jobban, ha egy férfinak ...?
A:
Luxus autója van, nagy ház, tehetős életvitel, nem kell dolgoznotok mellette, évente többszöri nyaralás egozotikus helyeken.
Külső: 10/5
SZemélyiség: 10/6
B: Van egy szakadt suzukija, gyári munkás 3 műszakban, éppen hogy kijöttök a hó végén, neked is dolgoznod kell.
Külső: 10/7
Személyiség:10/8
Miért van minden nap legalább egy olyan kérdés, amivel azt akarjátok igazolni, hogy minden nő egy pénzéhes rib.nc?
Ha olyan nőre vágysz, akinek pénz kell, hát akkor kapd össze magad, és rabolj ki egy bankot.
De ha értelmes, normális, kedves nő mellett szeretnél nyugodt éveket eltölteni, akkor csak a személyiségeden kellene fejleszteni…
Én C) vagyok:
Különleges, ritkaságszámba menő autóm van, van több ingatlanom, nem mondanám konkrétan gazdagnak magam, de nem kell panaszkodnom, amire igényem van, meg tudom venni, nyaralni is el tudok járni.
Külső: ezt másoknak kell megmondani, utálom a nagyképűsködést. Nem vagyok nyilván görög isten, de nem is vagyok nyomoronc. Nekem megfelel így, meg akikkel eddig együtt voltam, azoknak is :)
Személyiség: szintén másoknak kell megmondani. Többen azt mondják, velem nagyon nehéz rosszban lenni. Akkor az csak nem lehet olyan szörnyű :)
Miért ne akarnék dolgozni, csak mert neki van pénze? És, ha két év múlva vagy akár legyen 10 év szakítunk, akkor eldobtam a nyugdíjamat meg úgy kb. mindent? Nevetséges. Mármint, akkor gondolom csak a "szexi" ribikhez szól a kérdésed, ugye?
Egzotikus helyeken sem akarok nyaralni.
Három műszakos munkarenddel pedig már nem kell éhen halni, elég jó túlórapénzt fizetnek. De mindegy, higgy, amit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!