Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt valaha bi/meleg élményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaha bi/meleg élményetek?

Figyelt kérdés
Mi történt? Megbántad? Hogy jött? Miért mentél bele és hány évesen?
2022. jún. 29. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Egy teljesen heteroszexuális ember, az teljesen heteroszexuális ember. Pont. Miért kérdezel ilyen ebben a kategóriában?
2022. jún. 29. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez annak számít-e. Még 14 évesen volt hogy unokatesómmal kivertük egymásnak. Ő 17 volt én 14. Szóbakerült a szex. Amúgy sose beszéltünk róla. Nekem főleg az maradt meg, hogy neki miért olyan nagy a farka az enyémhez mérve. Illetve hogy utána nagyon rosszul éreztem magam. Kíváncsi voltam és tini.
2022. jún. 29. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés szerintem pont azért érdekes a kérdezőnek mert lehet ő is esetleg járt úgy hogy belekerült vmi olyanba amit nem tervezett.
2022. jún. 29. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Tiniként mindenkinek volt/van. Én kolis voltam. Napi szinten ment a farok mutogatás. Sőt volt közös maszti. Meg hogy aki utoljára élvez el az mosogat, stb. Megbántam? Nem. Nem gondolom, hogy ettől függ hogy valaki heteró vagy sem. Ezek csak poénok.
2022. jún. 29. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Soha! Mi nem vertük együtt meg semmi ilyesmi, de pl azt tudom, hogy a B-sek közt volt akik együtt verték. Nekem a hármas szex is para lenne még egy pasival.
2022. jún. 29. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Fiatalon minden hülyeséget ki akar próbálni az ember. Ki akartam egy travit próbálni - nem állt fel rá bárhogy próbáltam beszuggerálni magamnak hogy áááá ez csak olyan mintha nővel lennék análban.
2022. jún. 29. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Általánosban volt egy roma srác aki 16 éves volt de még csak 6. osztályos. Lebukott hozzánk. Az utolsó év volt neki ami kötelező így amint betöltötte a teljes 16. akkor már nem járt be. Hála az égnek.

Na vele voltam ügyeletes a teremben. A többiek az udvaron. Én 12 voltam akkor. A srác elővette a farkát és kényszerített, hogy kapjam be. Majd nagyon hamar el is élvezett. Bevallom 12 évesen erről lövésem nem volt, hogy ez mi. Ezt később 4x megismételte. Mikor később kicsit már tisztult a szex stb akkor nagyon szégyeltem magam emiatt. És utólag tudom, hogy ezt megtette 4 másik sráccal a suliból. Ugyanis volt egy fiú akinek vhogy ez kiderült és rendkívüli szülői, stb. Én nem vallottam be otthon mert nem tudtam mi történik ha elmondom. Mások elmondták. Nem tudom mi történt velük de azt tudom, hogy ez téma volt. Pontosabban annyi, hogy kivel erőszakoskodott. De ha csak verés lett volna tuti nem az van, hogy titok.

De számomra szerencsére ez egy olyan emlék ami nem határozta meg az életem se, meg akkor se éltem meg akkora traumának vagy szóval nekem ez felejthető story volt.

Amúgy csak olyan volt még, hogy egy srác fel akart szedni buliba de hamar letisztáztam hogy hiába vagyok 180cm 50kg nem vok meleg az alkatom ellenére se. :D

2022. jún. 29. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Hármas szexben voltam és a sráccal közösen dugtuk a csajt. Na a srác folyton fogdosta a farkam. Nagyon idegesített. Mert ha kicsúszott mindig ő igazította vissza de előtte verte kicsit, ilyesmi. Csak mivel ők hívtak meg harmadiknak nem mertem szólni mert örültem mint majom a... Meg abba nem vagyok biztos de szerintem egyszer be is kapta. De fel se akarom idézni inkább. Na és hogy hány éves voltam. Nem tudom le szabad-e írnom de akkor 16 voltam. A pár kb 25-30 körül. 25 tuti.
2022. jún. 29. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem és nem is lesz sosem, mivel heteró vagyok.
2022. jún. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!