Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
A ferfiaknak miert vonzo azt latni, ahogy osszegumizza egy csaj a hosszu hajat?đ
Figyelt kérdés
Nem, nem szopas elott. Hanem ugy altalaban ha latjak hogy osszegumizza.2022. jĂșn. 29. 14:28
1/11 anonim vĂĄlasza:
Ăgy ĂĄltalĂĄban ezt miĂ©rt a szex kategĂłriĂĄba kellett tenni? Mert leĂrtad a szopĂĄs szĂłt?
2/11 anonim vĂĄlasza:
Melyik férfinak vonzó ezt låtni?
Még soha életemben nem talålkoztam ilyen jellegƱ vonzódåssal
3/11 anonim vĂĄlasza:
Vannak ezzel kapcsolatos fétisek is.
Ăn rĂ©gen gyƱjtöttem az ismerĆs lĂĄnyok hajgumijait,
aztĂĄn a farkamra hĂșztam, Ă©s Ășgy vertem ki.
4/11 anonim vĂĄlasza:
Mert pont hogy a szopĂĄsra asszociĂĄlnak belĆle.
6/11 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Akkor eddig csak en talalkoztam ezzel a jelenseggel:D
2022. jĂșn. 29. 15:02
7/11 anonim vĂĄlasza:
Ărtem az összefĂŒggĂ©st, de Ăgy önmagĂĄban nem tartom kĂŒlönösebben izgatĂł dolognak.
Sok mĂĄs dologĂ©rt fogjĂĄk össze a hajukat a nĆk, most az hogy szexben esetleg praktikus, az mĂĄsodlagos.
8/11 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Akkor gondolom csak akkor igaz ez, ha amugy is tetszik a lany (es a haja)
2022. jĂșn. 29. 15:06
9/11 anonim vĂĄlasza:
EgyĂĄltalĂĄn nem izgatĂł.
Semleges.
10/11 anonim vĂĄlasza:
Nekem pont az az izgatĂł, amikor a pĂĄrom kibontja a hajĂĄt Ă©s leomlik a hĂĄtĂĄra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!